Help je mee met het terugbrengen van CO2?

Shop dan nu in de winkel met CO2 reducerende producten van duurzame bedrijven.

Greennova

Momenteel is er een duurzame revolutie gaande. Wij zien die revolutie als een groene explosie, wij noemen dat de Greennova.

Onze visie is één die gedeeld wordt met vele en die steeds meer mensen zien: een toekomst waar de mensheid in balans leeft met de natuur. Waar alle energie duurzaam is, we regeneratief leven, de 16 sustainable goals zijn behaald en worden bewaakt.

Onze missie is om de duurzame revolutie sneller te laten accelereren. Wij doen dit door mensen met verduurzamende ideeën en bedrijven te laten groeien als bamboe!

Greennova. De CO2 reducerende webshop

In de afgelopen 800.000 jaar is het wereldwijde CO2 peil nog nooit zo hoog gestegen als in de afgelopen 100 jaar (zie grafiek rechts). Indien er niet snel een omwenteling plaatsvindt wordt de aarde onbewoonbaar voor ons.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen en bedrijven die hier wat aan doen.

Wij zien dit als een groene explosie, een Greennova.

Onze missie is om deze explosie dusdanig te vergroten en te versnellen zodat het wereldwijde CO2 peil binnen 60 jaar terug naar acceptabel niveau gaat en blijft.

Dit doen wij door jou een platform te bieden waar je producten kunt kopen en verkopen die bijdragen aan CO2 reductie.

Heckert Solar is groot inkoper en onze leverancier van producten. Ze hebben veel producten op voorraad een daarom is het voor ons vaak mogelijk om sneller te leveren dan andere partijen.

Energie Remmers is een ervaren en deskundige organisatie op het gebied van zonne-energie. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom werken wij met persoonlijke adviseurs, die bij u op locatie langskomen. 

Bamboe Marketing is een online marketing bedrijf met 7 jaar ervaring dat zich specialiseert in de duurzame sector. Bamboe Marketing beheert de website van Greennova en zorgt voor de (online) marketing ervan.

Aangesloten fabrikanten

Via Heckert Solar kunnen wij u helpen met de producten die gemaakt worden door de volgende fabrikanten: