Over ons

Momenteel is er een duurzame revolutie gaande. Wij zien die revolutie als een groene explosie, wij noemen dat de Greennova.

Onze visie is één die gedeeld wordt met vele en die steeds meer mensen zien: een toekomst waar de mensheid in balans leeft met de natuur. Waar alle energie duurzaam is, we regeneratief leven, de 16 sustainable goals zijn behaald en worden bewaakt.

Onze missie is om de duurzame revolutie sneller te laten accelereren. Wij doen dit door mensen met verduurzamende ideeën en bedrijven te laten groeien als bamboe!

Belangrijke gegevens:

Klantenservice: [email protected]

Telefoon: +31 (0)85 004 35 39
Kvk nummer: 67839185
BTW identificatienummer: Op te vragen via [email protected]
Bezoekadres (op afspraak): Icarusweg 16, 8938AX Leeuwarden

Initiatiefnemers

Greennova is een samenwerking tussen drie bedrijven: Bamboe Marketing, EnergieRemmers en Heckert Solar.

Heckert Solar is groot inkoper en onze leverancier van producten. Ze hebben veel producten op voorraad een daarom is het voor ons vaak mogelijk om sneller te leveren dan andere partijen.

Energie Remmers is een ervaren en deskundige organisatie op het gebied van zonne-energie. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom werken wij met persoonlijke adviseurs, die bij u op locatie langskomen. 

Bamboe Marketing is een online marketing bedrijf met 7 jaar ervaring dat zich specialiseert in de duurzame sector. Bamboe Marketing beheert de website van Greennova en zorgt voor de (online) marketing ervan.

Jorick Sikkes

Initiatiefnemer Greennova

Jan Remmers

Zonnepanelen-specialist

Tibor de Boer

Zonnepanelen-specialist

Jesper Wobbema

Klantenservice

Aangesloten fabrikanten

Via Heckert Solar kunnen wij u helpen met de producten die gemaakt worden door de volgende fabrikanten: